Peruskurssit

Peruskurssit

Minäkö peruskurssille?

Seuraavat peruskurssit alkavat:
syksyllä 2024

Miksi ihmeessä?

Kamppailu-urheilu on loistava tapa kehittää kuntoa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Kamppailu-urheilu sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, ja se on myös omiaan kehittämään itsetuntoa.

Milloin kursseja järjestetään?

Peruskurssit alkavat alkuvuodesta helmikuun aikana ja syksyllä syys-lokakuun aikana. Kurssien tarkemmat alkamisajankohdat löydät täältä, ja harjoitusajat löydät täältä

https://www.jklfightclub.com/category/peruskurssit/

Mitä tarvitsen harrastamiseen?

Etpä juuri mitään! Peruskurssilla tarvitset vain shortsit ja teepaidan sekä innostunutta asennetta!

Olen jo harjoitellut lukkopainia, brasilialaista jiu-jitsua tai vapaaottelua, tarvitseeko minun osallistua peruskurssille?

Ei tarvitse. Jos olet harjoitellut jo jossain muussa seurassa, voit liittyä mukaan harjoituksiin suoraan. Ilmoita tulostasi kuitenkin harjoitusten vetäjälle ennen harjoitusten alkua. Jos olet harjoitellut muita kamppailulajeja, on peruskurssin käyminen suositeltavaa.

Varsinkin vapaaottelun peruskurssin käymistä suositellaan muita lajeja harjoitelleille siksi, että vapaaottelu on hyvin monipuolinen laji ja esimerkiksi pelkästään pystylajia harjoitelleelta puuttuu usein tarvittavat perustiedot matto- ja pystypainista. Jo pelkästään harjoitusturvallisuuden takia kaikkien kokeneiden harjoituksissa käyvien tulisi olla kutakuinkin samalla viivalla perusasioiden kanssa.

En ole harjoittellut koskaan kamppailulajeja, uskallanko osallistua peruskurssille?

Kurssimme on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille. Aikaisemmasta kamppailukokemuksesta ei varmasti ole haittaa, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Ripaus rohkeutta, halu oppia uutta ja treenata kovaa riittää.

Olen kiinnostunut harrastamisesta, mutta lajinne ovat kovin kilpailullisia, sovinko joukkoon vaikka kilpailut eivät kiinnosta?

Suurin osa harrastajistamme on mukana vain kunnon ja kamppailutaidon kohentamisen takia. Kilpaileminen ei siis ole pakollista. Suurin osa harrastajista ei kilpaile koskaan.

Haluaisin tulla tutustumaan saliin ja harjoiteltaviin lajeihin. Voiko harjoituksia tulla katsomaan?

Harjoituksia voi tulla vapaasti katsomaan. Ennen ja jälkeen harjoitusten vetäjät myös vastailevat mahdollisiin kysymyksiisi.  Peruskurssin kahteen ensimmäiseen harjoituskertaan saat osallistua ilmaiseksi.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Mene osoitteeseen jklfc.myclub.fi, josta pääset jäsenrekisterihakemukseen ja ilmoittautumaan kursseille.

Kun ylläpitäjä on hyväksynyt jäsenhakemuksesi, saat sähköpostiisi laskun. Maksa se eräpäivään mennessä ja saavu paikalle kurssin alkamispäivänä!