Peruskurssit

Minäkö peruskurssille?

Seuraavat peruskurssit alkavat:
Kevättalvella 2023

Kamppailu-urheilu on loistava tapa kehittää kuntoa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Kamppailu-urheilu sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, ja se on myös omiaan kehittämään itsetuntoa.

Peruskurssit alkavat alkuvuodesta helmikuun aikana ja syksyllä syys-lokakuun aikana. Kurssien tarkemmat alkamisajankohdat löydät täältä, ja harjoitusajat löydät täältä

https://www.jklfightclub.com/category/peruskurssit/

Etpä juuri mitään! Peruskurssilla tarvitset vain shortsit ja teepaidan sekä innostunutta asennetta!

Ei tarvitse. Jos olet harjoitellut jo jossain muussa seurassa, voit liittyä mukaan harjoituksiin suoraan. Ilmoita tulostasi kuitenkin harjoitusten vetäjälle ennen harjoitusten alkua. Jos olet harjoitellut muita kamppailulajeja, on peruskurssin käyminen suositeltavaa.

Varsinkin vapaaottelun peruskurssin käymistä suositellaan muita lajeja harjoitelleille siksi, että vapaaottelu on hyvin monipuolinen laji ja esimerkiksi pelkästään pystylajia harjoitelleelta puuttuu usein tarvittavat perustiedot matto- ja pystypainista. Jo pelkästään harjoitusturvallisuuden takia kaikkien kokeneiden harjoituksissa käyvien tulisi olla kutakuinkin samalla viivalla perusasioiden kanssa.

Kurssimme on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille. Aikaisemmasta kamppailukokemuksesta ei varmasti ole haittaa, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Ripaus rohkeutta, halu oppia uutta ja treenata kovaa riittää.

Suurin osa harrastajistamme on mukana vain kunnon ja kamppailutaidon kohentamisen takia. Kilpaileminen ei siis ole pakollista. Suurin osa harrastajista ei kilpaile koskaan.

Harjoituksia voi tulla vapaasti katsomaan. Ennen ja jälkeen harjoitusten vetäjät myös vastailevat mahdollisiin kysymyksiisi.  Peruskurssin kahteen ensimmäiseen harjoituskertaan saat osallistua ilmaiseksi.

Mene osoitteeseen jklfc.myclub.fi, josta pääset jäsenrekisterihakemukseen ja ilmoittautumaan kursseille.

Kun ylläpitäjä on hyväksynyt jäsenhakemuksesi, saat sähköpostiisi laskun. Maksa se eräpäivään mennessä ja saavu paikalle kurssin alkamispäivänä!