BJJ:n ja lukkopainin juniorikurssi Jyväskylässä syksyllä 2014!

Jyväskylän Fight Club syksyn 2014 peruskurssit alkavat!

Brasilialaisen jiu-jitsun/lukkopainin juniorikurssi alkaa keskiviikkona 10.09.2014 kello 16!

Harjoitusajat:
keskiviikkoisin kello 16-17
perjantaisin kello 16-17

Kurssi on tarkoitettu 7-9 -luokkalaisille junioreille ja kurssille otetaan maksimissaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruskurssin tavoitteena on opettaa lajien perustaitoja. Kurssilla ei harjoitella lyömistä tai potkimista. Kursseille osallistumiseen ei tarvitse olla hyvässä kunnossa eikä aiempaa kamppailulajiharrastusta edellytetä.

Kurssi kestää noin 2,5 kk ja maksaa 100 euroa. Maksu suoritetaan tilisiirrolla, josta ohjeistetaan kurssin alussa. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Varustukseksi kurssin alkupuolella riittää sisäliikuntavarustus, esimerkiksi shortsit ja T-paita ja juomapullo, kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pieni pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.

Treenipaikkana toimii Jyväskylän Fight Clubin sali osoitteessa Erämiehenkatu 14, Jyväskylä.

Mikäli et pääse ensimmäisiin treeneihin, voit tulla mukaan vielä perjantaina 12.09.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Huoltajan nimi ja yhteystiedot ovat pakolliset kentät. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen bjj@jklfightclub.com.

Lue myös usein kysytyt kysymykset.

[contact-form-7 id=”602″ title=”BJJ-juniorikurssi”]