Naisten Brasialaisen Jiu-Jitsun ja Lukkopainin peruskurssi alkaa 1.3.2022 kello 17:00

Jyväskylän Fight Club järjestää jälleen huippusuositun naisille suunnatun lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun peruskurssin!

Kurssi alkaa tiistaina 1.3.2022 kello 17:00

Harjoitusajat:
tiistaisin kello 17:00-18:30
sunnuntaisin kello 13:00-14:30

Kurssi alkaa tiistaina 1. päivä maaliskuuta ja kestää yhdeksän viikkoa. Kurssin jälkeen voi osallistua ilman lisämaksua kesäkuun loppuun saakka kaikkiin Fight Clubin treeneihin, eli lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun lisäksi myös vapaaottelu kuuluu kurssin jälkeiseen treenivalikoimaan.

Peruskurssin tavoitteena on opetella lajin perustaitoja eikä hyvää kuntoa tai aikaisempaa kamppailulajitaustaa edellytetä. Lajia voi harrastaa sekä harrastus- että kilpailumielessä, ja se sopii kaiken kokoisille, niin naisille kuin miehillekin. Kurssin alaikäraja on 13 vuotta, ja tämä kurssi on tietysti nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan tytöille ja naisille.

Varusteiksi käy sortsit/trikoot/verryttelyhousut ja t-paita, suosituksena on hartiat peittävä paitamalli. Myös bjj-, judo tms. budopukua voi käyttää halutessaan. Kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut/sandaalit, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.

Kurssin päävetäjinä toimivat BJJ:n ruskeavyö Hennariikka Mäenpää sekä sinivyöt Reetta Knuuttila ja Ninna-Maria Vahla. Myös apuvetäjät ovat kokeneita treenaajia, joten laadukas opetus on taattua alusta saakka. Treenipaikkana toimii Fight Clubin treenisali, joka sijaitsee Jyväskylän Kypärämäessä osoitteessa Erämiehenkatu 14.

Kurssin hinta: 150 €, maksetaan kurssin alussa. Ensimmäisen viikon voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ja kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa osassa. Peruskurssin hinnalla saa jatkaa treenaamista Fight Clubilla kesäkuun loppuun saakka.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu myClub-järjestelmän kautta osoitteessa: https://jklfc.myclub.fi/flow/events/3653751
Luo ensin tunnukset järjestelmään, minkä jälkeen voit kirjautua sisään sekä ilmoittautua kurssille.

Lisätietoja: hennariikka.maenpaa [at] gmail.com