Brasilialaisen jiu-jitsun/lukkopainin peruskurssi alkaa 25.3 kello 18:30

Harjoitusajat:
maanantaisin 18:30-20:00
perjantaisin 18:30-20:00

Kurssille otetaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin alaikäraja on 13 vuotta.

Peruskurssin tavoitteena on opettaa Brasilialaisen Jiu-Jitsun perustaitoja. Kursseille osallistumiseen ei tarvitse olla erityisen hyvässä kunnossa eikä aiempaa kamppailulajiharrastusta edellytetä. Kurssit sopivat sekä miehille, että naisille.

Kurssi kestää noin 2,5 kk ja maksaa 150 euroa. Maksu suoritetaan tilisiirrolla, josta ohjeistetaan kurssin alussa. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Kurssimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa osassa.

Varustukseksi kurssin alkupuolella riittää sisäliikuntavarustus, esimerkiksi shortsit, T-paita ja juomapullo. Kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.

Treenipaikkana toimii Jyväskylän Fight Clubin sali osoitteessa Erämiehenkatu 14, Jyväskylä.

Mikäli et pääse ensimmäisiin treeneihin, ei hätää – voit tulla mukaan vielä myöhemminkin!

Huom! Muistakaa erityinen huolellisuus hygeniassa näin poikkeusaikana. Älä missään nimessä tule treeneihin, jos olet vähänkään kipeänä tai lähipiirissä joku on sairastunut. Viikon tai parin treenitauko kurssin aikana ei haittaa, vaan kurssin suorittamista voi jatkaa sitten kun se on taas turvallista.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-palvelun kautta. Rekisteröitymisen jälkeen valitse ”BJJ / LUKKOPAININ PERUSKURSSI 2022 KEVÄT”:
JKLFC.MYCLUB.FI