Kisakutsu: Basement Beatdown – Pikkujoulut 7.12.

Pikkujoulukauden käydessä kuumimmillaan järjestetään Jyväskylän Fight Clubilla jo perinteeksi muodostunut shooton amatööriotteluilta. Tervetuloa vuoden railakkaimpiin pikkujouluihin!

Paikkana toimii Jyväskylän Fight Club, Sammonkatu 7, Jyväskylä. Tapahtuma on avoin kaikille yli 15-vuotiaille vapaaottelua harrastaville miehille ja naisille. Ottelut käydään shooton amatöörisäännöillä (C tai C+) ja painoluokat noudattavat sekä miehillä että naisilla shooton painoluokkia:

-52 kg, -56 kg, -60 kg, -65 kg, -70 kg, -76 kg, -83 kg, -91 kg, -100 kg, +100 kg

Tarvittaessa otteluita voidaan järjestää myös ns. catch weight – otteluina.

Osallistumismaksu on 15 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.

Ottelut käydään kehässä ja otteluaika on 2 x 3 min. Kilpailuissa käytetään Shooto Finlandin luvalla modifioituja shooton C+ sääntöjä. Sääntöjen poikkeukset ovat kiertävät jalkalukot (heel hook, steering wheel) ja polvipotkut päähän, mitkä ovat kielletty. Junioriottelijat voivat halutessaan otella C-säännöin samoilla muutoksilla. Tällöin säärisuojat (sukkamalli), polvisuojat (lentopallomalli) ja kypärä (nyrkkeilyn kilpamalli) tulee olla ottelijan omat. Hammas- ja alasuojat ovat pakolliset, myös naisille. Otteluasuna miehillä polven yläpuolelle ylettyvät sortsit, naisilla lisäksi paita tai urheilutoppi. Otteluissa käytetään joko kilpailun järjestäjän toimittamia hanskoja tai omia, tuomarin hyväksymiä hanskoja. Sallitut vapaaoteluhanskat ovat: King GGL9, Twins GGL1 sekä Blue Corner Sport Shooto hanska.

Kilpailuihin osallistuvilla kilpailijoilla tulee olla korkeintaan 12 kuukautta vanha lääkärin- tai sairaanhoitajan todistus siitä, että hänellä ei ole hepatiitti B-, hepatiitti C- tai HIV-tartuntaa. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän puolesta.

Ottelijoiden punnitus 10:00-11:00
Sääntöpalaveri 11:15
Ottelut alkavat klo 15:00

Ilmoittautumisen tulee olla perillä viimeistään 25.11.2013 ja sisältää seuraavat tiedot:

Nimi
Ikä
Seura
Painoluokka
Ottelukokemus
Lajitausta
C vai C+ -säännöt
Yhteystiedot/valmentajan yhteystiedot

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen hanna_hirvonen[at]hotmail.com.

Järjestäjä asettaa otteluparit painoluokittain ja ilmoittaa toteutuvat ottelut viimeistään 30.11.2013.

Shooton amatöörisäännöt:  http://www.shootofinland.com/shooto/amatoorisaannot.php

**********

Mukana tuttuun tapaan ravintola Food Bar & Kitchen, jossa nälkäisinkin painonpudottaja pääsee nopeasti uuteen nousuun. Illan jatkot vietetään naapurissa, legendaarisessa Bar Passionissa.