Tiedote: Harjoittelu jatkuu toistaiseksi suljetuissa pienryhmissä

Jyväskylän Fight Club ottaa harrastajien terveyden ja turvallisuuden erittäin vakavasti.
Keski-Suomen suurimpana yksityisenä kamppailusalina olemme olleet varuillamme pandemiatilanteesta johtuen jo sen alusta lähtien. Viime keväänä sali oli suljettuna muutaman kuukauden ajan ja olemme sen jälkeen kahdesti joutuneet turvautumaan harjoitusten rajoituksiin. Tällä hetkellä olemme olleet jo yli 4kk suljetuissa pienryhmissä.

Pandemiatilanteen pahentuessa joudumme alistumaan valtiovallan ja kaupungin ohjeisiin. Tällä hetkellä rajoitustoimet eivät kuitenkaan vaadi salimme sulkemista. Jatkamme toistaiseksi suljetuissa pienryhmissä. Pienryhmät ovat ainoa mahdollisuus seurata tartuntaketjuja ja rajoittaa mahdollisia tartuntoja. Olemme siitä onnekkaassa asemassa, että harrastajiemme parissa ei ole ollut yhtään koronatartuntaa eikä salillamme ole ollut lainkaan altistumisia.

Haluamme pitää tilastot vastaisuudessakin puhtaina näiden osalta. Tämän vuoksi emme voi aloittaa peruskursseja toistaiseksi, tai ottaa mukaan uusia harrastajia. Koemme, että uusien harrastajien mukaan ottaminen tässä vaiheessa olisi edesvastuutonta.

Haluamme vielä muistuttaa ihmisiä hygienian tärkeydestä ja oman vastuun kantamisesta yhteisessä asiassa. Muistakaa pestä kädet ja jalat ennen ja jälkeen harjoitusten, siivotkaa sali jälkeenne ja pysykää kotona mikäli teillä on pieniäkin oireita. Pidättäytykää lähikontaktiharjoittelusta muualla kuin omalla salillamme omassa pienryhmässänne. Suosittelemme matalalla kynnyksellä koronatesteihin hakeutumista ja koronavilkku applikaation lataamista.

Seuraathan ilmoitteluamme. Ilmoitamme välittömästi uusista kursseista ja salin avaamisesta kun sen voimme tehdä.

Pysykää turvassa ja terveinä.

Terveisin
Kamppailu-urheiluseura Fight Club Jyväskylä Ry:n hallitus