Tiedote uudesta salista, kulunvalvonnasta ja laskutuksesta

Kuten valtaosa harrastajistamme jo varmasti tietääkin, on seuran sali muuttamassa uusiin tiloihin, jotka sijaitsevat osoitteessa Erämiehenkatu 14 (entiset Mustin & Mirrin tilat).

Uudella salilla on mm. mattopinta-alaa noin 240 m2, sisältäen nyrkkeilykehän ja häkkiseinän, jota vasten erityisesti vapaaottelijoiden on hyvä harjoitella. Myös voimaharjoittelualue laajenee nykyisestä, jonka lisäksi salille on juuri rakennettu pukuhuonetilat suihkuineen.

Uudelle salille tulee myös hieno, avainlätkillä toimiva kulunvalvontajärjestelmä. Avainlätkällä pääsee ovesta sisään, kunhan on maksanut harjoitusmaksunsa ja vakituiset harrastajamme saavatkin salillemme vapaammat harjoitusajat ohjattujen harjoitusten ulkopuolella. Salin sisällä on toinen lukija, jossa jokainen käyttää avainlätkäänsä aina treeneihin tulleessaan, jolloin seinällä syttyy vihreä valo merkiksi siitä, että avainlätkässä on harjoitusaikaa voimassa. Mikäli valo ei syty ja lukija piippaa virheen merkiksi, on jäsenen harjoitusaika loppunut.

Avainlätkän saaminen edellyttää sitä, että jäsenen tiedot löytyvät jäsenrekisteristä (niiden, jotka syksyn ja kevään aikana ovat laittaneet tietonsa nettilomakkeella, löytyvät sieltä valmiina) ja että jäsen maksaa 5 euron avainpantin.

Nyt kun muutto uudelle salille lähestyy (tarkka päivä ilmoitetaan heti kun se on tiedossa), niin te, jotka olette vanhalle salille toukokuuta pidemmälle harjoitusmaksuja maksaneet (eli esim. 6 kk tai vuoden), kaivakaa kuitti maksusuorituksesta esiin, niin nuo harjoitusmaksut siirretään uuteen järjestelmään.

Jatkossa laskut harjoitusmaksuista tulevat jäsenrekisterijärjestelmästämme sähköpostitse viitenumeron kera. Jäsenrekisteristä pääset valitsemaan itse, haluatko laskun joka kuukausi, kerran puolessa vuodessa vai kerran vuodessa. Kun maksat laskun hyvissä ajoin ennen harjoitusaikasi umpeutumista, niin harjoitteluusi ei tule katkoja.

Samalla käyttöön tulee uusi pankkitili, joten alkää siis enää maksako harjoitusmaksuja nykyiselle tilille.

Tämä järjestelmä helpottaa sekä vetäjien, että harrastajien toimintaa – harrastajat saavat käyttää salia vapaammin ohjattujen harjoitusten ulkopuolella eikä harrastajan tarvitse kuskata kuitteja tai harjoituskortteja mukanaan, samoin lasku tulee kätevästi sähköpostiin. Vastaavasti vetäjien ei tarvitse kysellä kuitteja tai harjoituskortteja ja maksujen seuranta helpottuu.

Asiassa neuvotaan ja opastetaan tarvittaessa.