Tulossa: Basement Beatdown – Naistenpäivä

Jyväskylän Fight Clubilla järjestetään jo perinteeksi muodostunut shooton amatööriotteluilta naisille 2.3.2013. Tule juhlistamaan lähestyvää kansainvälistä naistenpäivää reipashenkisen kamppailu-urheilun parissa!

Paikkana toimii Jyväskylän Fight Club, Sammonkatu 7, Jyväskylä.

Tapahtuma on avoin kaikille yli 15-vuotiaille vapaaottelua harrastaville naisille. Ottelut käydään shooton amatöörisäännöillä (C tai C+) ja painoluokat noudattavat shooton painoluokkia:

-48 kg
-52 kg
-56 kg
-60 kg
-65 kg
-70 kg
-76 kg

Tarvittaessa otteluita voidaan järjestää myös ns. catch weight – otteluina.

Osallistumismaksu on 15 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.

Ottelut käydään kehässä ja otteluaika on 2 x 3 min. Otteluissa käytetään joko kilpailun järjestäjän toimittamia hanskoja tai omia, tuomarin hyväksymiä hanskoja. Sallitut vapaaoteluhanskat ovat: King GGL9, Twins GGL1 sekä Blue Corner Sport Shooto hanska. Muut suojat tulee olla omasta takaa.

Ottelijoiden punnitus 10:00-11:00
Sääntöpalaveri 11:15
Ottelut alkavat klo 15:00

Ilmoittautumisen tulee olla perillä viimeistään 15.02.2013 ja ilmoittautumisen täytyy sisältää seuraavat tiedot: nimi, ikä, seura, painoluokka ja ottelukokemus sekä lajitausta. Voit ilmoittaa painoluokkasi ohella halukkuutesi otella tarvittaessa ylemmässä tai alemmassa painoluokassa. Ilmoittautumisen sähköpostitse osoitteeseen hanna_hirvonen[at]hotmail.com.

Järjestäjä asettaa otteluparit painoluokittain ja ilmoittaa toteutuvat ottelut viimeistään 20.02.

Ja kyllä, tapahtumassa on kehäpoika. Ehkä jopa useampi. Edellisen ”Tyttöjen illan” kuviin voi käydä tutustumassa osoitteessa hannahirvonen.kuvat.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *