BJJ:n ja lukkopainin peruskurssi naisille – ILMOITTAUTUMINEN AUKI

Jyväskylän Fight Club aloittaa vuoden 2018 jälleen perinteiseen tapaan naisille suunnatulla lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun peruskurssilla!

Kurssi alkaa tiistaina 9.1.2018 kello 17:00.

Harjoitusajat:

tiistaisin kello 17:00-18:30
perjantaisin kello 18:30-20:00
sunnuntaisin kello 13:00-14:30

Kurssi alkaa tiistaina tammikuun 9. päivä ja kestää seitsemän viikkoa. Kurssin jälkeen voi osallistua ilman lisämaksua kesäkuun loppuun saakka kaikkiin Fight Clubin treeneihin, eli lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun lisäksi myös vapaaottelu kuuluu kurssin jälkeiseen treenivalikoimaan.

Peruskurssin tavoitteena on opetella lajin perustaitoja eikä hyvää kuntoa tai aikaisempaa kamppailulajitaustaa edellytetä. Lajia voi harrastaa sekä harratus- että kilpailumielessä, ja se sopii kaiken kokoisille, niin naisille kuin miehillekin. Kurssin alaikäraja on 13 vuotta, ja tämä kurssi on tietysti nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan tytöille ja naisille.

Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verrytteluhousut, suosituksena on hartiat peittävä paitamalli. Myös bjj-, judo tms. budopukua voi käyttää halutessaan. Kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.

Kurssin päävetäjinä toimivat BJJ:n ruskeavyö Elina Tolonen ja purppuravyö Heli Siltala. Myös apuvetäjät ovat kokeneita treenaajia, joten laadukas opetus on taattua alusta saakka. Treenipaikkana toimii Fight Clubin treenisali, joka sijaitsee Jyväskylän Kypärämäessä osoitteessa Erämiehenkatu 14.

Kurssin hinta: 150€, maksetaan kurssin alussa. Ensimmäisen viikon voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi ja kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa osassa. Peruskurssin hinnalla saa jatkaa treenaamista Fight Clubilla kesäkuun loppuun saakka.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu myClub-järjestelmän kautta osoitteessa: https://jklfc.myclub.fi/flow/events/741188 Luo ensin tunnukset järjestelmään, minkä jälkeen voit kirjautua sisään sekä ilmoittautua kurssille.

Lisätietoja: heli.siltala[at]gmail.com