Jyväskylän Fight Club avaa ovensa

Koronatilanteen parantumisesta johtuen Jyväskylän Fight Club aukeaa jälleen ke 1.7. alkaen. Tästä eteenpäin salilla voi tehdä vapaasti omatoimista harjoittelua ja myös ohjatut treenit alkavat kesäaikataulun mukaisesti. Kaikille seuran jäsenille on lähetetty lasku syyskauden maksuista ja kaikki salin käyttö kesällä edellyttää maksujen suorittamista. Kevätkauden maksun suorittaneet voivat halutessaan maksaa syyskauden laskun alennettuun 100e hintaan hyvityksenä salin sulkuajasta keväällä.
 

Kesän treeniaikataulu (voimassa elokuun loppuun saakka):

MA 17:30-19:30 BJJ/Lukkopaini
TI 17-18:30 Naisten treenit
TI 18:30-20 Vapaaottelu
KE 17:30-19:30 BJJ/Lukkopaini
TO 17-18:30 Vapaaottelu
PE 17-18:30 BJJ
LA 14-16 Open mat
SU 11-12:30 Vapaaottelu
SU 13-14:30 Naisten treenit
SU 17-18:30 BJJ

Lisäksi elokuussa alkavat junnutreenit (SU 14:30-15:30). Uusi junnujen peruskurssi alkaa puolestaan syyskuussa.
 

Keväällä keskeytyneet peruskurssit jatkuvat seuraavasti:

 • Naisten peruskurssi jatkuu ti 7.7. Heinäkuun alussa kerrataan keväällä harjoiteltuja asioita, jonka jälkeen käydään läpi loput peruskurssin tekniikat. Kesätreeneihin osallistuminen edellyttää alennetun kausimaksun (100e) suorittamista ja se oikeuttaa osallistumaan kaikkiin Fight Clubin ohjatuihin treeneihin vuoden loppuun saakka. Heinäkuun treeneihin osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen osoitteeseen: hennariikka.maenpaa@gmail.com Jos et ehdi kesällä mukaan niin ei hätää! Kertaamme perustekniikoita naisten treeneissä myös syksyllä ja voit hyvin jatkaa treenaamista myös silloin.
 • BJJ:n ja vapaaottelun perukurssit alkavat alusta viikolla 37 (BJJ ma 7.9. ja vapari TO 10.9.) Keväällä kurssille ilmoittautuneille varataan paikka peruskurssilta ennen normaalin ilmoittautumisen aukeamista. Tätä varten ilmoita halukkuutesi osallistua kurssille sähköpostitse: info@jklfightclub.com Keväällä peruskurssin maksaneiden ei tarvitse suorittaa uusia maksuja syyskaudella ja loput maksavat peruskurssimaksun syyskuussa. Peruskurssin suorittamisen jälkeen voit osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin vuoden loppuun saakka.
   

Noudatamme kesällä ja syyskaudella Painiliiton suosituksia laji- ja oheisharjoitteluun:

 • Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä (max 50 henkilöä).
 • Riskiryhmiin kuuluvat pidättäytyvät edelleen lajiharjoittelusta sekä kontaktista.
 • Karanteenissa olevat eivät osallistu harjoitteluun (THL:n ohjeiden mukaisesti).
 • Pienryhmäharjoitteluun osallistutaan vain terveenä, kaikki oireiset sekä painijat, joiden lähipiirissä on oireisia pidättäytyvät edelleen pienryhmäharjoittelusta.
 • Kaikki pienryhmäharjoitteluun osallistujat huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja noudattavat edelleen THL:n ohjeistuksia pandemian torjumisessa.
 • Pienryhmissä tapahtuvaan lajiharjoitteluun osallistuvat pyrkivät edelleen välttämään suuria ihmismassoja sekä paikkoja, joissa suositeltujen etäisyyksien noudattaminen on vaikeaa.
 • Kontaktiharjoitteluun osallistuvien tulee huomioida vastuunsa kanssaurheilijoista ja lähipiiristään minimoimalla kontaktit muihin ihmisiin.
 • Kaikkeen pienryhmäharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista ja tapahtuu omalla vastuulla.
 • Seura tulee jatkossakin noudattamaan tarkasti valtiovallan ohjeita. Pyydämme seuraamaan tarkasti uusia ohjeita ja noudattamaan niitä. Pyrimme reagoimaan muuttuvaan tilanteeseen ripeästi, joten muutokset voivat tulla nopeastikin.  

Toivotamme kaikille mukavia ja turvallisia treenejä kesä- ja syyskaudelle!


Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Fight Clubin hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *