Sali suljettu väliaikaisesti koronaviruksen vuoksi

Päivitetty 31.3.2020

Jyväskylän Fightlcub sulkee ovensa ainaki 30.4. saakka varotoimenpiteenä Koronavirus COVID-19 takia. Sulun aikana salin kaikki käyttö on kielletty.

Kun salin avauspäivämäärä varmistuu, tiedotamme tarkemmin myös syksyn treenimaksuista sekä keskeytyneiden peruskurssien tilanteesta. Kevätkauden treenimaksuja emme voi palauttaa, mutta syksyn maksuihin tulee alennusta kiinnioloajan mukaisesti. Peruskurssilaisille tulee mahdollisuus jatkaa kurssia joko jäljelle jääneiden treenien osalta tai uusia kurssi kokonaisuudessaan, tämäkin niinikään salin avauspäivämäärästä riippuen.

Salin määräaikainen sulku ei aiheuta välitöntä taloudellista vaaraa Fight Clubin toiminnan jatkuvuudelle. Taloustilannetta helpottaa merkittävästi se, että kaikki Fight Clubin toiminta tapahtuu yhdistys- ja vapaaehtoispohjalta: kellekään vetäjille tai muille seuratoimijoille ei makseta palkkioita, vaan kaikki peruskurssi- ja harjoitusmaksut käytetään seuran toiminnan kehittämiseen. Seuran taloutta on viime vuodet hoidettu hyvin ja toiminnan juoksevista kuluista, uusista välinehankinnoista ja jäsenille maksetuista kisakorvauksista huolimatta yhdistykselle on kertynyt myös puskurirahastoa, jonka turvin voimme toistaiseksi hoitaa juoksevat kulut myös sulun aikana. Toki toivomme, että sulkuaika jäisi mahdollisimman lyhyeksi ja seuran harrastajat voisivat taas turvallisesti palata kamppailu-urheilun pariin.

Salin perussiivousta jatketaan sulun aikana ja ennen treenien jatkumista tulemme vielä järjestämään salilla perusteellisemman suursiivouksen. Uudellenavauksen yhteydessä on tarkoitus myös järjestää seminaari ja/tai muuta pientä tapahtumaa seuran jäsenille treenien jatkumisen kunniaksi.Sulkuaikana toivomme kaikille seuran harrastajille terveyttä, kärsivällisyyttä ja iloista mieltä omatoimiseen treenamiseen!

Mikäli sinulla on asian tiimoilta kysyttävää, ota yhteyttä facebookissa tai sähköpostilla


Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Fight Club Hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *