Jyväskylän Fight Clubin kevätkauden 2024 peruskurssit

Jyväskylän Fight Club järjestää seuraavat peruskurssit vuoden 2024 kevätkaudelle:

  • Junioreille tarkoitettu Brasilialaisen Ju-Jutsun peruskurssi (7-13-vuotiaille tytöille ja pojille):. Kurssi alkaa helmikuussa 2024. Se tarjoaa mahdollisuuden nuorille oppia kamppailun perustaitoja turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.
  • Kaikille avoin Brasilialainen Ju-Jutsun / Lukkopainin peruskurssi. Kurssi alkaa helmikuussa 2024 ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Kurssin aikana osallistujat tutustuvat Brasilialaisen Ju-Jutsun ja Lukkopainin tekniikoihin ja periaatteisiin.
  • Naisille suunnattu Brasilialainen Ju-Jutsun / Lukkopainin peruskurssi. Kurssi alkaa tammikuussa 2024.
  • Vapaaottelun peruskurssi. Kurssi alkaa helmikuussa 2024 ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua vapaaottelun maailmaan. Kurssilla keskitytään vapaaottelun perusteisiin, kuten iskuihin, potkuihin, otteisiin ja matossa tehtäviin tekniikoihin.

Tarkemmat tiedot kurssien alkamisajoista, hinnoista ja sisällöistä ilmoitetaan myöhemmin. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä osallistujilla tarvitse olla aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai olla erityisen hyvässä kunnossa. Kurssit on suunniteltu tarjoamaan perustiedot ja -taidot kamppailulajeista kaikentasoisille osallistujille.