Jyväskylän Fight Clubin tulevat peruskurssit syksylle 2023

Jyväskylän Fight Club järjestää seuraavat peruskurssit vuoden 2023 syyskaudelle:

  • Junioreille tarkoitettu Brasilialaisen Ju-Jutsun peruskurssi (7-13-vuotiaille tytöille ja pojille): Tämä kurssi alkaa syyskuussa 2023. Se tarjoaa mahdollisuuden nuorille oppia kamppailun perustaitoja turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.
  • Kaikille avoin Brasilialainen Ju-Jutsun / Lukkopainin peruskurssi: Kurssi alkaa syyskuussa 2023 ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Kurssin aikana osallistujat tutustuvat Brasilialaisen Ju-Jutsun ja Lukkopainin tekniikoihin ja periaatteisiin.
  • Vapaaottelun peruskurssi: Kurssi alkaa syyskuussa 2023 ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua vapaaottelun maailmaan. Kurssilla keskitytään vapaaottelun perusteisiin, kuten iskuihin, potkuihin, otteisiin ja mattotekniikoihin.

Tarkemmat tiedot kurssien alkamisajoista, hinnoista ja sisällöistä ilmoitetaan myöhemmin. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä osallistujilla tarvitse olla aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai olla erityisen hyvässä kunnossa. Kurssit on suunniteltu tarjoamaan perustiedot ja -taidot kamppailulajeista kaikentasoisille osallistujille.