Vapaaottelun peruskurssi alkaa torstaina 15.9.2022, kello 18:30

Harjoitusajat:
torstaisin kello 18:30-20:00
lauantaisin kello 13:30-15:00
Kurssille otetaan maksimissaan 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta.

Peruskurssin tavoitteena on opettaa lajin perustaitoja. Kursseille osallistumiseen ei tarvitse olla erityisen hyvässä fyysisessä kunnossa eikä aiempaa kamppailulajiharrastusta edellytetä. Kurssit sopivat sekä miehille, että naisille.

Kurssi kestää noin 2,5 kk ja maksaa 150 euroa. Maksu suoritetaan tilisiirrolla, josta ohjeistetaan kurssin alussa. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi. Kurssimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa osassa.

Varustukseksi kurssin alkupuolella riittää sisäliikuntavarustus, esimerkiksi shortsit, T-paita ja juomapullo. Kenkiä emme matolla käytä. Varaa mukaasi sisätossut, joilla kuljet eteisestä pukuhuoneeseen ja pukuhuoneesta saliin sekä pyyhe, jolla voit kuivata jalkasi pestyäsi ne alakerran suihkussa ennen harjoituksia.

Treenipaikkana toimii Jyväskylän Fight Clubin sali osoitteessa Erämiehenkatu 14, Jyväskylä.

Mikäli et pääse ensimmäisiin treeneihin, ei hätää – voit tulla mukaan vielä myöhemminkin!

Huom! Muistakaa erityinen huolellisuus hygieniassa. Älä missään nimessä tule treeneihin, jos olet vähänkään kipeänä tai lähipiirissä joku on sairastunut koronaan. Viikon tai parin treenitauko kurssin aikana ei haittaa, vaan kurssin suorittamista voi jatkaa sitten kun se on taas turvallista.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-palvelun kautta. https://jklfc.myclub.fi/flow/events/4407269